Aalberts: al meer dan 45 jaar een begrip

Aalberts Installaties: van elektrotechniek naar allround installatietechniek

Al 45 jaar is Aalberts Installaties te vinden in Oene op de Veluwe. Dat betekent meer dan 45 jaar ervaring als totaalinstallateur. Aalberts Installaties is de specialist op het gebied van elektrotechnische installaties, installatiewerkzaamheden, zinkwerk en cv-installaties. We zijn van vele markten thuis. Met de klimaatdoelstellingen in het achterhoofd hebben we in 2012 Aalberts Duurzaam opgericht. Aalberts Duurzaam biedt duurzame producten aan particuliere en zakelijke klanten, zoals zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen voor elektrische auto’s. Zo dragen we bij aan de veranderende energiemarkt. Graag nemen wij je mee in onze geschiedenis: hoe zijn wij de specialist in de regio geworden?

Aalberts Duurzaam: op weg naar dé duurzaamheidsspecialist op de Veluwe

In 2012 werden de duurzame technische activiteiten ondergebracht in een zelfstandig bedrijf: Aalberts Duurzaam. In 2014 was het nodig om het pand verder uit te breiden vanwege de groeiende loodgietersactiviteiten en de groei van Aalberts Duurzaam. Nadat Aalberts Installaties in 2019 klimaatbeheersing en warmtepompen in het aanbod van diensten en producten opnam, is het bedrijfspand in 2020 compleet verbouwd. Er is een verdieping over het bestaande gebouw geplaatst en gezorgd dat het totale gebouw zichzelf helemaal energetisch kan bedruipen. Door de verbreding van de activiteiten in de afgelopen jaren en overname van enkele bedrijven, zijn er inmiddels meer dan 70 mensen werkzaam bij Aalberts Installaties en Aalberts Duurzaam.

Personeelsvereniging

Voor beide bedrijven Aalberts Installaties & Duurzaam is de Personeelsvereniging Aalberts opgericht.

Het bestuur organiseert het jaarlijks bedrijfsfeestje voor collega’s met partners en denkt aan het Lief & Leed van de leden waardoor de banden onderling versterkt worden. Dit betekent veel plezier maken met elkaar in een informele setting maar ook aandacht voor elkaar wanneer het allemaal even niet zo lekker loopt.

Karten, lasergamen, zeevissen, buggy rijden, schieten, klimmen, kraambezoekjes, varen, lekker eten; allemaal activiteiten waar we met plezier aan terugdenken.

Vanuit Aalberts wordt de zomervakantie wordt afgetrapt met een gezellige barbecue en wordt het jaar afgesloten met een heerlijk diner. Kortom, de personeelsvereniging bruist van de energie en verwelkomt jou graag als nieuwe collega!

INVESTEREN

Investeren in de opleiding van ons personeel

Aalberts investeert veel in personeel. Het is belangrijk dat jij en je collega’s de juiste uitstraling hebben en gemotiveerd zijn. Jullie zijn immers het gezicht van het bedrijf. Een continu opleidingsprogramma zorgt ervoor dat de kennis en deskundigheid wordt gewaarborgd en aangevuld, zodat er altijd met de nieuwste technieken gewerkt kan worden.

Altijd op de hoogte zijn
van de nieuwste vacatures?

Werken bij installatiebedrijf

Werken bij