Zwier Junior

Elektromonteur Aalberts Installaties 

Solliciteren

Doe je eenvoudig
zonder CV of brief!

Het complete verhaaltje

Bij Aalberts kun je terecht voor verschillende banen in de techniek. Zo kun je ook terecht als projectleider. Projectleider zijn is een veelzijdige functie. Dat het elke dag weer anders is, heeft ook werknemer Zwier Junior ervaren. “In principe is het zo dat je als projectleider een aantal projecten onder je hebt waarbij je verantwoordelijk bent voor de correcte uitvoering. Vanaf het begin af aan ben je erbij betrokken. Je krijgt een aanvraag binnen, waarvoor je een ontwerp en calculatie gaat maken. Dan is de vraag: gaat het door of niet? Als het dan doorgaat, ben je er tot aan de oplevering bij betrokken.” 

Belangrijk is dat je als projectleider zowel de monteurs op de werkvloer aanstuurt als controle houdt over het financiële plaatje. “Er zijn ook bedrijven die dat gesplitst hebben: aparte mensen die de prijs maken en aparte mensen die de bouw doen. Bij Aalberts doet iedereen het complete verhaaltje. Je gaat mee van A tot Z, met je klant en met je collega’s.” 

 “Hier heb je eigenlijk alles afwisselend: precies het juiste aantal mensen en werk op heel veel verschillende locaties.” 

Afwisselend

Dat werknemer Zwier Junior opgegroeid is met de techniek, daar hoeven we niet van op te kijken. Hij is namelijk de zoon van Zwier, de eigenaar van Aalberts. “Vroeger in de vakanties werkte ik al bij Aalberts en zo groeide ik ermee op. Uiteindelijk heb ik er ook voor gekozen om er wat mee te doen in de vorm van een opleiding.” 

 Dit betekent niet dat Zwier Junior niet verder heeft gekeken dan enkel Aalberts. Zo heeft hij tijdens zijn opleiding stagegelopen bij meerdere bedrijven. “Mijn vorige stagebedrijf had 400 man. Hier kwam ik elke dag weer nieuwe collega’s tegen. Dat is voor mij echt te groot. Ook heb ik stagegelopen bij een bedrijf met 10 man. Dan heb je gewoon minder grote projecten, dat was ook niet wat voor mij. Een fabriek kan ook, maar dan werk je heel je leven op één locatie. Hier heb je eigenlijk alles afwisselend: precies het juiste aantal mensen en werk op heel veel verschillende locaties.’’ 

Sfeer

Als projectleider bij Aalberts werk je door het hele jaar met vrijwel iedere collega. “Wat ik zie als projectleider is dat iedereen gemotiveerd is om hard te werken en elkaar te ondersteunen. Hierdoor zie je dat er enorm veel kennis gedeeld wordt. De techniek gaat tegenwoordig zo hard – je kunt simpelweg niet alles weten.” 

Aalberts in drie woorden

Nuchter, enthousiast, betrouwbaar.