Wesley van der Haar

Solar specialist Aalberts Duurzaam

Solliciteren

Doe je eenvoudig
zonder CV of brief!

Beginnen als kabeltrekker

Aalberts streeft ernaar om de ontwikkelingen steeds een stapje voor te zijn. Techniek is namelijk altijd in beweging! Ben jij leergierig en niet bang om met verandering mee te gaan? Dan ben jij misschien wel de ideale collega van Wesley. “Ik werk al veertien jaar bij Aalberts en ben hier terechtgekomen voor een stage. Ik ben begonnen als elektromonteur, maar zo’n acht jaar geleden begon Aalberts met zonne-energie. Toen ben ik met een monteur mee geweest en heb ik daar de kunst mogen afkijken. Zo ben ik begonnen met het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren. Tegenwoordig houd ik me veelal bezig met ingewikkelde storingen en grote zakelijke projecten.”

Wesley heeft er bewust voor gekozen om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen – maar dat is ook nodig in dit vakgebied, vertelt hij. “De praktijk vraagt om nieuwe dingen, dus daar moet je als bedrijf op inspelen. Als je hier komt werken, kan je bij wijze van spreken beginnen als kabeltrekker. Maar the sky is the limit. Waar je uiteindelijk terecht wilt komen, kan je terechtkomen.” 

“Als je hier komt werken, kan je bij wijze van spreken beginnen als kabeltrekker. Maar the sky is the limit. Waar je uiteindelijk terecht wilt komen, kan je terechtkomen.”

Familieband

Niet alleen de vaardigheden van Wesley zijn gegroeid, maar ook zijn band met Aalberts: “Ik voel me verantwoordelijk voor het bedrijf, want het is eigenlijk een kindje van mij geworden. We staan voor kwaliteit: goed doen wat we doen, niet afraffelen. Het team is jong en dynamisch en we hebben nauw contact met collega’s. Er heerst een familieband.” 
 
Deze familieband wordt versterkt door de leuke activiteiten bij Aalberts. “Ons jaarlijks fenomeen is vissen. Als je niet van vissen houdt, ga je mee voor de gezelligheid. Ik wil geen enkel feestje missen. Daar leer je je collega’s op een andere manier kennen.” 

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of een baan in de techniek iets voor jou is? Wesley vat het kort voor je samen: “Als je wilt en wat technisch inzicht hebt, kom je er wel.” En zijn toekomstvisie: “Als het zonnepanelen betreft, kom je niet zonder werk te zitten. Er zijn steeds meer stuur- en computertechnieken. Daar kan je wat moois van maken, zeker met het oog op de toekomst. Je kan er je hart aan ophalen.”

Aalberts in drie woorden

Kwaliteit, familiair, doorgroeimogelijkheden.