Jarno Bijsterbosch

Werkvoorbereider Aalberts Installaties

Solliciteren

Doe je eenvoudig
zonder CV of brief!

Een stageplek met doorgroeimogelijkheden

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je kan ontdekken welke aspecten van de techniek jou aanspreken? Daar krijg je bij Aalberts de ruimte voor. Tijdens je stage kun je ‘proeven’ aan de verschillende functies. Zo kun je bij Aalberts Installaties en bij Aalberts Duurzaam meelopen. Dit heeft Jarno Bijsterbosch ook gedaan: “In het begin liep ik best veel met de monteurs op de bouw mee. Uiteindelijk ging ik als tekenaar naar het kantoor. Zo kon ik de mensen aansturen waar ik eerst met mee had gelopen.”

Ook zijn er tal van doorgroeimogelijkheden binnen Aalberts. Jarno is momenteel bezig met zijn BOL-opleiding Smart Energy aan het Deltion college te Zwolle. Na het afronden van zijn eerste stageperiode heeft hij een contract aangeboden gekregen. Deze heeft hij met volle overtuiging aangepakt: “Aalberts geeft mij perspectief voor de toekomst.” Graag zou Jarno zich nog verder willen ontwikkelen in 3D-tekenen, en dat kan bij Aalberts. “Ik krijg hier echt de tijd en de vrijheid om te onderzoeken en te proberen.”

“Aalberts geeft mij perspectief voor de toekomst.” 

Persoonlijke sfeer

“Een aantal jaar geleden kwam er een Aalberts-magazine door de brievenbus en ik zocht nog een stageplek. Mijn ouders wezen mij hierop. Nadat ik had gebladerd in het magazine dacht ik al: dit is echt wel een hele leuke plek.”  

Wat Jarno dacht, bleek ook te kloppen. Aalberts is een leuke plek en er is een rustige en fijne sfeer op de werkvloer. “Dat was ook mijn eerste indruk die ik kreeg, mensen komen niet gelijk ter zake maar vragen eerst hoe het met je gaat.” Ook is het teamverband binnen Aalberts enorm belangrijk. “Het team is hecht en helpt elkaar goed. We weten wat elkaars zwakke en sterke punten zijn en ondersteunen elkaar waar nodig.”  

Aalberts in drie woorden

Breed, goede werksfeer, persoonlijk.